Choko-peanut-cookies
120 kcal pr stk (29g)
Varer til 28 stk
Ingredienser til 28 stk
50 g chokolade, fx cavalier mælk eller alm. mørk chokolade 70%
80 g peanuts
100 g rugmel
200 g mandler (males til mel)
1 tsk bagepulver
140 g Frk. Skrump Bagesød eller Isis Perfect Fit
2 æg
100 g flydende oliemargarine
Fremgangsmåde
Hak chokoladen og kom den i en skål med peanuts, rugmel, mandelmel, Bagesød og bagepulver.
Rør æg og oliemargarine sammen i en skål. Rør det derefter sammen med de tørre ingredienser,
Sæt 28 dejklatter på en bageplade belagt med bagepapir. Tryk dem flade med bagsiden af en våd ske ske. Bages i ovnen ved 200 grader i ca 10 minutter. Opbevares i kagedåse med bagepapir i mellem kagerne, så de ikke klister sammen.