Varer til 32 stk
Ingredienser til 32 stk
300 g rugmel
1 tsk salt
100 g hørfrø
50 g sesamfrø
3 dl vand
½ dl rapsolie
1 æg
100 g græskarkerner
Fremgangsmåde
Bland rugmel, salt, hørfrø, sesamfrø sammen.
Tilsæt vand og olie og bland dejen godt sammen.
Fordel dejen på to bageplader med bagepapir. Brug en spatel, som du jævnligt dypper i vand til at glatte dejen ud med, så bagepladerne bliver dækkede med et tyndt lag dej.
Pensl med sammenpisket æg og drys med græskarkerner.
Forbag knækbrødene ved 220 grader i 12-15 minutter. Tag bagepladerne ud og skær eller klip 16 knækbrød ud af hver dejplade.
Fordel knækbrødene på bageriste og efterbag dem ved 100 grader i 30 minutter.
Tip! Spis et knækbrød med 1 skive ost eller 3 skiver magert kødpålæg på til et mellemmåltid.