Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
400 g rødkål
1 citron (øko)
1 melon, fx galia
1 avocado
1 bundt radiser
40 g parmesanost
2 spsk rapsolie
2 spsk rødvinsbalsamico
1 knsp karry
1 spsk grovkornet sennep
salt og peber
evt. frisk mynthe og frisk timian
40 g saltmandler
blomster fra haven til pynt
Fremgangsmåde
Snit rødkålen fint.
Riv citronskallen og bland den med rødkålen.
Hak melonen i mellemstore tern.
Hak avocadoen fint og snit radiserne i skiver.
Hak mynte og timian fint.
Bland ovenstående til en salat.
Bland en dressing af citronsaft, olie, balsamico grovkornet sennep, karry, salt og peber. Vend den med salaten.
Kom det hele på et fad.
Riv parmesanen i flager og drys den over salaten.
Pynt med saltmandler og liddt ekstra friske urter.
Sæt de friske blomster i mindten af salaten lige før servering.
Grill evt en halv side laks til salaten som er marineret med hvidløg, salt og peber.