Müslibarer med kokos og mørk chokolade
197 kcal pr stk (57g)
Varer til 20 stk
Ingredienser til 20 stk
100 g hasselnødder, malet til mel
100 g kokosmel
100 g Perfect Fit
100 g grofthakkede mandler
50 g hørfrø
50 g sesamfrø
50 g rugflager
100 g peanutbutter
200 g abrikoser
2 æg
3/4 dl vand
75 g sukkerfri mørk chokolade
Fremgangsmåde
Bland hasselnøddemel, kokosmel, Perfect Fit, grofthakkede mandler, hørfrø, sesamfrø og rugflager godt sammen.
Rør peanutbutter, hakkede abrikoser, æg og vand i.
Kom massen i et fad 25x35 cm beklædt med bagepapir. Fordel massen med en ske, så den bliver jævnt fordelt.
Bag massen ved 110 grader varmluftovn i 1 time.
Skær massen ud i 20 müslibarer. Fordel dem på en bagerist og bag dem i yderligere 45 minutter.
Lad müslibarerne køle af.
Smelt chokoladen og pensl müslibarerne på bunden med chokoladen. Lad chokoladen køle af, inden du kommer müslibarerne i en lufttær beholder med bagepapir i mellem.
Opbevares på køl.
Gode før træning og til at have med på farten.
Tip: Barerne kan fryses.