Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
400g Svinemørbrad
100g Løg
6g Olivenolie
25 g bacon
1 spsk olie til stegning
lidt salt og peber
1/2 tsk paprika
1/2 tsk karry
100 g champignoner, i skiver
1 dl vand
1 dåse hakkede tomater
2 pølser (120 g), skåret i skiver
1 spsk saucejævner
topping: hakket persille
Fremgangsmåde
Bank kødet let med håndfladen.
Brun løg og baconstykker i en stegegryde uden fedtstof.
Tag blandingen op, når den er gylden.
Brun mørbradbøfferne 1-2 minutter på hver side.
Tilsæt salt, peber, paprika, karry.
Læg løg, bacon, og skiver af champignoner ved.
Lad det simre under låg nogle minutter.
Tilsæt vand og hakkede tomater.
Lad retten småkoge i 15-20 minutter under låg.
Tilsæt pølsestykkerne 4-5 minutter før retten er færdig.
Retten kan jævnes med saucejævner.
BOOSTKUR:
Spis 290 g af retten sammen med 190 g sød paprikamos.