Rødkålssalat med Johan Bülov lakrids-granulat
204 kcal pr portion (247g)
Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
350g Rødkål (eller mere)
1/4 rødløg
Frikse basilikumblade, gerne de lilla
10g Skovbærmiks - frysetørrede (se netbutiken http://www.netslank.dk/products/krydderier-og-aromaer-7)
8 halve valnødder eller pecannødder
50g Granatæblekerner
Lidt frisk koriander og skovsyre (købes i assorterede madbutikker)
2 spsk olivenolie med chokoladesmag (http://www.netslank.dk/products/olie-og-tilbehor-24)
1 spsk hvid balsamicoeddike
saften fra 1/2 lime
1 knsp Johan Bülow lakridsrodsgranulat
5g Mørk chokolade min 70%, gerne med mintsmag
Fremgangsmåde
Snit kålen fint og skær rødløg i strimler.
Vend det hele sammen. Pynt med frysetørret bær, valnødder, granatæblekerner, frisk basilikum, koriander, frisk skovsyrer, og fordel dressen af olivenolie med chokoladesmag, eddike og lmesaften over ingredienserne.
Drys med lakrids-granulaten og finthakket chokolade.