Varer til 12 portion
Ingredienser til 12 portion
25 g tørrede abrikos
1/2 banan
2 æg
25 g rapsolie
2 tsk flydende sødemiddel
40 g mandler
30 g mørk chokolade (sukkerfri) eller 75% alm.
2 spsk kakaopulver
3 g bagepulver
15 g skummetmælkspulver
15 g rugmel
1 tsk vanilje
1/2 tsk kanel
Frosting:
300 g philadelphia
150 g kvark
1 tsk flydende sødemiddel
1 tsk citronsaft
revet citronskal (øko)
Fremgangsmåde
Dæk abrikoserne med vand i en gryde og kog dem i 15 minutter. Blend dem og banan med en stavblender.
Pisk æg, sødemiddel og olie sammen.
Bland det sammen med abrikosmassen.
Blend mandler og mørk chokolade i en minihakker så det bliver til mel. Kom det i en skål og rør kakaopulver, bagepulver, skummetmælkspulver, vanilje, kanel og rugmel i. Rør det sammen med abrikos massen.
Fordel dejen i 12 muffinsforme (mellem størrelse).
Bages i ovnen ved 180 grader (varmluft) i ca 12-15 minutter.
Lad kagerne køle af.
Rør ostecremen sammen og kom den i en sprøjtepose. Fordel den over kagerne.
Top evt med lidt revet citronskal.