Varer til 24 stk
Ingredienser til 24 stk
550 g hakkoidogræskar skåret i tern
40 g tørret abrikos
150 g rugmel
180 g Perfect Fit
100 g hasselnøddemel eller cashewnøddemel (100 g hasselnødder eller cashewnødder malet til mel i en kaffekværn eller nøddehakker)
2 tsk bagepulver
2 tsk ingefær
1 tsk kanel
Revet skal fra 1 appelsin
120 g rapsolie
4 æg
Fremgangsmåde
Kog græskartern og abrikos i 3 dl vand i ca 15 minutter under låg, til græskarternene er helt møre. Hæld vandet fra og blend det til mos med en stavblender.
Bland i en skål: Rugmel, Perfect fit, nøddemel, bagepulver, ingefær, kanel og appelsinskal. Tilsæt æggene et af gangen.
Rør rapsolien i hokkaidomosen og tilsæt det i melblandingen.
Hæld dejen i en 25x35 form smurt med lidt rapsolie og bag kagen ved 165 grader varmluftovn i ca. 40 minutter.