Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
100 g cashewnødder
1 banan
2 æg
25 g rapsolie
½ tsk flydende stevia
1 tsk vaniljepulver
Overtræk:
50 g mørk chokolade min. 75% kakao
Creme:
2½ dl piskefløde
1 tsk Maizena
2 æg
3 dråber flydende Stevia
1 tsk vaniljepulver
Top:
200 g friske jordbær
Fremgangsmåde
Mos bananen.
Mal cashewnødderne til mel og bland det med bananmos, æg, rapsolie, stevia og vaniljepulver.
Smør en tærteform 25 cm i diameter og hæld dejen i.
Bag tærtebunden ved 160 grader i 40 minutter.
Lad bunden køle af.
Smelt chokoladen og smør den over kagen.
Kom kagen i køleskab.
Creme:
Kom Maizena i en lille gryde sammen med ½ dl fløde. Pisk godt til der ikke er flere klumper.
Kom de øvrige ingredienser i og pisk godt under forsigtig opvarmning. Pisk konstant, så du undgår klumper. Når cremen bliver tyk, er den færdig. Hæld cremen i en skål og kom den i køleskab i 1 time.
Smør cremen over kagen med chokoladeovertræk.
Halver jordbærrene og fordel dem over kagen.