Mortensaften dessert
103 kcal pr stk (34g)
Varer til 12 stk
Ingredienser til 12 stk
45 g mandelmel
15 g kokosmel
60 g bagesød
1-2 tsk citronskal (øko)
10 g skummetmælkspulver
40 g hvid chokolade, sukkerfri (fx stevia hvid crisp)
2 æg
40 g flydende kærgaarden
100 g fløde
frysetørret jordbærpulver (eller picstacenødder som blendes til mel.)
Evt. Ama Bagespray til dine muffinsforme
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, kokosmel, bagesød, 1 tsk revet citronskal, vaniljepulver og skummetmælkspulver i en skål.
Hak chokoladen fint og vend den med i skålen med de tørre ingredienser.
Varm flydende oliemargarine op i en gryde, kun så det lige smelter og pisk et æg i af gangen.
Rør det sammen med de tørre ingredienser.
Sprøjt formene med Ama bagespray.
Fordel dejen i formene og bag dem i ovnen ca 15-20 min.
Pisk fløden til skum.
Drys kagen med frysetørret jordbær pulver inden servering eller med pistacenøddemel og server en klat flødeskum til.