Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
2,5 dl kærnemælk
75 g skyr, kan erstattes med Kefirr eller
Cultura
40 g frisk spinat
1⁄2 avocado
Saft og skal fra 1 citron (økologisk)
1⁄2 banan
1 spsk peanutbutter
1⁄2 tsk vaniljepulver
1⁄2 tsk kanel
1 spsk ekstra jomfruolivenolie eller
rapsolie
Topping
• Frysetørrede bær
• 5 halve valnødder
Fremgangsmåde
Blend kærnemælk, skyr, spinat, avocado, revet citronskal og -saft, banan, peanutbut- ter, krydderier og olie i en blender, en foodprocessor eller blend den med en stavblender. Anret Cremet kærnemælksyoghurt i en skål.
Pynt med valnødder og frysetørrede bær.
OBS: Denne opskrift er fra vores bog Tarme i Topform.