print Energifordeling pr portion

Sprød kålsalat med varmrøget laks

Af Majbritt L Engell, Netslank 334 kcal pr portion (357g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

150g Spidskål, snittet fint
20g Spinat, fx babyspinat
En stor håndfuld friske krydderurter, fx dild, koriander, persille mv, hakket fint
100g Fersken, skåret i båe
25g Løg, skåret i tynde både
50g Laks, varmrøget, plukket i mindre stykker
2 spsk Pistacienøddeolie
1 spsk Vineddike
1 spsk balsamicoglace, fx med citronsmag
1 spsk frysetørret bær
Lidt saltflager, fx sorte

Fremgangsmåde

Bland spidskål, spinat, friske urter, fersken og top med laks.

Tilsæt olie, vineddike og top med balsamico glace, frysetørret bær og saltflager