Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
150g Rejer Store, Grønland
6g Ekstra Jomfru Olivenolie, Svansø
350g Rødbede, rå
60g Rugpasta
100g Kakifrugt (Sharon), rå
50g Sukkerært
2 spsk Olivenolie
10g Pesto Genovese
15 stk Hasselnød, tørret
150g Hytteost 4%, Karolines Køkken
Fremgangsmåde
Tø tigerrejerne op (tag dem evt. op dagen før og sæt dem i køleskabet).
Lad skallen/halen sidde på, hvis du har købt den med hale på.
Varm olien op og steg først skiver af hvidløg skiver af chili i olien. Tilsæt rejerne og karry.
Svits dem i ca 3-4 minutter.
Kog rugpastaen som anvist på pakken.
Når de er kogt, hæld vandet fra. Vend skruerne i lidt olivenolie.
Skræl bolchebeder skær den i meget tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller siden af et rivejern eller et mandolinjern.
Hak kakifrugten i tern og del sukkerærterne på langs.
Hak persillen groft.
Bland det hele i en skål med afkølet pasta og stegte tigerrejer.
Rist nødderne på en tør pande ca 3-4 minutter.
Bland olie, citronsaft og skal og pesto sammen.
Hæld det over salaten.
Top med hytteost, salt og peber.