Varer til 36 stk
Ingredienser til 36 stk
100 g mandelmel
70 g Bagesød eller Perfect fit
1 tsk bagepulver
30 g skummetmælkspulver
75 g sukkerfri macipan
50 g flydende Kærgaarden
1 æg
1 tsk kanel
1/2 tsk krdemomme
1 knsp stødt ingefær
1/2 tsk vaniljepulver
40 g mandelflager / pistacienøddemel eller hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål, inklusiv krydderier. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern.
Rør flydende kærgaarden sammen med ægget.
Vend det hele sammen og rør det godt.
Lad dejen hvile på køl 30-60 min.
Tril 36 små kugler og tryk dem flade med dine fingre du løbende fugter i vand.
Top med pistacienøddemel, mandelflager eller hasselnøddeflager. Drys evt. med lidt kanel på toppen inden du bager dem.
Bages ved 180 grader i varmluft ovn, ca 7 min.