Frugtsalat symfoni
348 kcal pr portion (291g)
Varer til 4 portion
Ingredienser til 4 portion
2 fennikel
2 granatæbler
1 stor håndfuld Rucola
1 Pære
50g Hasselnød, tørret
50g Chokolade RAW 100% eller 85%
4 spsk Hasselnøddeolie
saften fra 2 lime
5-10 drb flydende sødemiddel
lidt salt og kanel
INFO: Server evt 500 g hytteost til retten som proteintopping eller 600 gram ovnbagt laks.
Fremgangsmåde
Snit fennikel i ultratynde strimler.
Brug evt. et mandolinjern, eller en foodprocessor.
Bank kernerne ud af granatæblet ved at dele æblet i to og bank så på bagsiden af æblet med en grydeske.
Skær pæren i tynde både.
Bland fennikel med pære og rucola.
Rist nødderne på en tør pande a 3-4 min.
Rul dem mellem to viskestykker så skallerne falder af.
Skrap chokoladen med en skarp kniv så du får flager ud af chokoladen eller riv den på et rivejern på den fine side eller hak den fint.
Vend det hele sammen.
Rør olie, limesaft, sødemiddel, salt og kanel sammen.
Vend det i salaten.
Drys med hasselnødder og flager af mørk chokolade.
Server salaten i dybe tallerkener.