Varer til 8 portion
Ingredienser til 8 portion
400 g hindbær
200 g sukkerfri hvid chokolade (kan købes hos Frk. skrump)
200 g chokolade min 70%
3 dl fløde
1 tsk flydende sødemiddel
3 bæger pasteuriserede æggeblommer
200 g skyr
2 dl vand
passionsfrugt til pynt
Lidt frisk citronmelisse
Fremgangsmåde
Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i hver sin skål vandbad
Pisk fløden stiv sammen med flydende sødemiddel.
Rør skyr med æggeblommer. Fordel den i to skåle.
Tilsæt smeltet i hver sin skål chokolade, hvid i den ene skål og mørk i den anden skål.
Del flødeskummen og vend forsigtigt flødeskum og chokolademassen
Stil de to mousser på køl ca 4-5 timer.
Anrettes ved at lægge hindbær i bunden af er portionsglas.
Læg lidt af den hvidemousse ovenpå og derefter den chokoladefarvet.
Pres evt med passionsfrugt over hver dessert. Fordel med en spiseske mørk chokolade mousse over desserterne.
Pynt med citronmelisse ved servering.