Lakridskage med hvid chokolade
218 kcal pr stk (90g)
Varer til 18 stk
Ingredienser til 18 stk
200 g mandelmel eller hasselnøddemel
180 g Bagesød
40 g rugmel
1 tsk bagepulver
3 spsk lakridsrodspulver
4 æg
1 dl rapsolie eler macadaminøddeolie
1 fintrevet æble
1 plade sukkerfri hvid chokolade (Rice crisp, stevia, cavalier)
2 pakker philadelphia light
100 g skyr
evt lidt vand
evt 1-2 tsk flydende sødemiddel
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, Perfect Fit, rugmel, bagepulver og lakridsrodspulver sammen.
Pisk æggene sammen med olie og fintrevet æble.
Hak cokoladen og rør den i dejen.
Dejen hældes i en smurt kageform 25x30 cm eller i en form belagt med bagepapir.
Bages i ca. 25 min. ved 160 grader varmsluftovn.
Rør philadelphia, skyr sammen. Tilsæt evt. vand hvis konsistensen er alt for tyk. Smag evt til med flydende sødemiddel sammen. Smør det ud over kagen.
Del kagen i 18 stykker og nyd smagen af kage.