

Varer til 18 skive
Ingredienser til 18 skive
280 g mandelmel
8 g skallin
1 tsk bagepulver
1½ tsk vaniljepulver
75 g Bagesød
8 æg
125 g macadamianødolie eller rapsolie
revet skal fra en citron
saft fra ½ citron
30 g kakaopulver
50 g hasselnøddeflager
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, skallin, bagepulver, vaniljepulver og bagesød sammen i en skål. Pisk æggene sammen med olie, citronsaft og citronskal. Vend det med melblandingen.
Hæld halvdelen af dejen i en skål og tilsæt kakaopulver. Hvis konsistensen bliver meget tyk tilsættes lidt vand.
Hæld kakaodejen i midten af en 2 liters brødform beklædt med bagepapir.
Fordel resten af dejen over og kør en gaffel igennem dejen.
Drys med hasselnøddeflager på toppen af kagen.
Bages ved 160 g varmluftovn i ca. 35-40 minutter.