Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
150 g kylling, skåret i tern
100 g kalkunbacon, skåret i tern
20 g løg eller forårsløg, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
100 g champignon, skåret i skiver
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller kold- presset rapsolie
60 g hvidvin, kan undlades
400 g squash, lavet til ‘spaghetti’ på spiralizer
2 æg
1 dl piskefløde 38 %,
60 g parmesan, revet
20 g parmesan, revet
Til pynt
frisk basilikum til pynt salt og peber
Fremgangsmåde
Varm olien op i en mel-lemstor gryde. Svits kylling, bacon, løg, hvidløg og champignoner i olivenolie. Tilsæt hvidvin, og lad det simre nogle minutter. Kom squash i en sigte over en skål, og hæld kogende vand over. Lad den stå, mens du laver sovsen. Pisk æg og fløde sammen i en lille gryde, og varm det forsigtigt op under omrøring.
Kom parmesan i lidt efter lidt. Pisk løbende. Smag
til med salt og peber.Vend squashspaghettierne med sovs, stegt kylling og bacon samt grøntsager. Server med lidt revet parmesan, frisk basilikum, og drys med salt og peber.