print Energifordeling pr portion

Pulled pork

Af Majbritt L Engell, Netslank 310 kcal pr portion (168g)

Varer til 12 portion

Ingredienser til 12 portion

1500-2000g nakkefilet,
2 spsk Bagesød
2 spsk HP sauce
2 spsk sennep
2 spsk soja
2 spsk Olivenolie
1 tsk røget paprika
1 spsk stødt spidskommen
2 fed Hvidløg, rå
1/2 tsk hvid peber
1 tsk salt
2 tomatpure
5-10 drb flydende sødemiddel

Fremgangsmåde

OBS: Mariner kødet dagen før det skal anvendes.

Bland alle ingredienserne til marinaden og kom den i en frysepose sammen med nakkefileten. Læg kødet i køleskabet og lad det trække mellem til dagen efter.

På selve dagen tændes ovnen på 120 grader.

Kom kødet med marinaden et fad og tilsæt 2 dl vand

Steges i ovnen ca 7 timer, herefter er kødet færdigt (det skal ha' en centrumtemperatur på mindst 94°C).

Hiv nakkefileten fra hinanden med 2 gafler (deraf navnet pulled pork).