Cremet peanutbutterkylling med cashewnødder og grønt
506 kcal pr person (435g)
Varer til 2 person
Ingredienser til 2 person
300 g kyllingbrystfilet i mindre stykker
lidt rapsolie til at stege i
60 g creamy peanutbutter
30 g cashewnødder
20 g lagereddike
saften fra en lime
1 squash
1 stor rød peberfrugt
1 stort løg
salt og peber
Fremgangsmåde
Bland peanutbutter og eddike sammen i en skål.
Kom cashewnødder i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad det stå til du skal bruge dem i retten.
Skær squash i grove tern, peberfrugt i strimler og løg i tynde både.
Omvarm lidt rapsolie i en dyb pande (dsutepande) og tilsæt kylling. Steg et par minutter ved middel varme.
Tiltsæt løg og steg videre i 2 minutter, mens du rører i retten. Tilsæt peberfrugt og squash samt peanutbutter og limesaft og rør godt rundt i retten. Fisk cashewnødderne op af vandet og tilsæt dem til rettenn.
Lad retten simre under låg ved svag varme i ca. 5 minutter.
Smag til med salt og peber.