Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
120 g Elverbrødsmel
20 g koldpresset rapsolie
220 g vand
lidt salt og peber
75 g tomatpasta
130 g skinke eller andet magert
kød, skåret i tern eller strimler
150 g revet ost 45+/25%
60 g cremefraiche 18 %
1 spsk. finthakket persille og purløg
100-200 g spidskål, fintsnittet
Toping:
Evt. spiselige blomster og friske urter - på fotoet er der pyntet med friske figner
Snackgrønt
200 g gulerod i stave 100 g spidskål i både
Fremgangsmåde
Stil ovnen på 200 grader varmluft. Bland Elverbrødsmel, olie, vand
og salt. Saml dejen, og rul den ud mellem 2 stykker bagepapir, så den passer til en bradepande. Fjern det øverste bagepapir, og prik dejen med en gaffel. Forbag dejen ved 200 grader varmluft i 10 minutter. Tag bunden ud, og lad den køle af. Fordel tomatpasta, skinke og ost ud over pizzaen. Bag den i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15 minutter. Rør cremefraiche med krydderurter og lidt salt og peber. Server pizzaen med fintsnittet kål og dressing henover.
Du skal have en halv pizza til fro- kost og en halv til aftensmad. Del portionen af grøntsagssnack i 2, og spis gulerodsstave og kålbåde ved siden af til frokost og aftensmad.