print Energifordeling pr portion

Påskeæg med marcipan & macadamianødtrøffel

Af Majbritt L Engell, Netslank 208 kcal pr portion (45g)

Varer til 10 portion

Fremgangsmåde

Start med at sætte den mørke chokolade over i et vandbad og lad den smelte langsomt. Rør løbende i chokoladen. Når chokoladen er ved at være smeltet hældes en spsk piskefløde i skålen. Rør den ud i chokoladen.

Trøffelmacadamianød-massen.

Hak macadamianødderne og abrikoserne fint. Smelt stevia chokoladen over et vandbad med 2 spsk fløde på sammen måde som chokoladen ovenfor. Tilsæt hakkede nødder og abrikoser til den smeltede stevia chokolade.

Marcipanen vendes i Suvida flordrys. Drys flordrys ud på borden og rul marcipanen til en tynd plande.

Skær den i 10 stykker. Læg en klat trøffelmasse på hvert marcipanstykke og luk marcipanen om fyldet. Form det nu til et påskeæg og dyp det den mørke chokolade. Læg det et stykke bagepapir og drys med frysetørret jordbær, hindbær eller havtornpulver. Du kan også bruge hasselnøddeflager eller fint hakket pistacienødder. Sættes i fryseren i ca 30 min. Opbevares på køl.

GOD PÅSKE