Varer til 2 portion
Ingredienser til 2 portion
100g Rabarber, rå
150g Jordbær, dybfrost, usukrede
150g Vand
1/2 tsk vaniljepulver
20 g Sukker
3g Maizena
1/2 dl vand
60g piskefløde
Fremgangsmåde
Skær rabarber i skiver a 1 cm.
Kom dem i en gryde sammen med frosne jordbær, vand og vaniljepulver.
Lad det simre ved middel varme i 10 minutter.
Tilsæt sukker og lad de småkoge 5 minutter mere.
Pist godt i grøden med et piskeris.
Rys maizenaen med lidt vand.
Tilsæt forsigtigt maizenajævningen i en stråle. Det er ikke sikkert du skal bruge det hele.
Grøden bliver tykkere når den er afkølet.
Serveres med fløde på toppen
Serveres med fløde/ creme fraiche eller alternativt en lækker vaniljeis.
Perfekt mini nydelse på 200 kcal til fx Plus 40 minus 10.
Tip: Grøden kan også bruges fx oven skyr eller græsk yoghurt.