Varer til 24 stk
Ingredienser til 24 stk
100 g smør
85 g sukker/sukrin øko
1 tsk. vaniljepulver
1 tsk. kardemomme
½ tsk. ingefær
1 spsk. revet appelsinskal, øko
65 g purpur hvedemel
65 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 spsk vand
pisket æg til at pensle med
35 g usaltede pistacienødder (hakkes)
Fremgangsmåde
Stil ovnen på 175 grader. Alm ovn.
Pisk smør sukker/sukrin øko, krydderier, appelsinskal sammen med en elpisker.
Tilsæt purpur hvedemel og alm. hvedemel, bagepulver og vand og ælt dejen godt sammen.
Del dejen i tre. Rul den til 3 mini rugbrød.
Læg dem på et stk bagepapir på en bageplade. Tryk dem nu godt flade. Du kan med fordel rulle dem helt tyde mellem 2 stk. bagepapir. Kagerne bliver mest sprøde hvis de er rullet helt tyndt
Pensl de to dejstykker med æg og drys med hakkede pistacienødder. Bages i 10-12 minutter.
Skær forsigtigt kagerne i mindre stykker mens de er varme. Lad dem køle af på en bagerist.
Opbevares i lufttæt beholder
70 kcal pr stk.