

Varer til 2 positioner
Ingredienser til 2 positioner
Overnightgrød:
• 1 dl rugflager, kan erstattes med grov- valsede havregryn eller quinoaflager
• 1 dl grovvalsede havregryn
• 3 spsk. chiafrø
• 3 spsk. frysetørrede blåbær
• 50 g blåbær eller solbær
• 1 dl vand
• 2 1⁄2-3 dl kefir
• 2 spsk. skyr
• 1⁄2 tsk. salt
• 2 tsk. honning
Tilbehør:
• 1 æble, revet groft
• 10-15 valnødder
• 3 tørrede abrikoser, finthakkede
Fremgangsmåde
Overnightgrød:
Bland alle ingredienserne, og fordel det i 2 skåle eller høje glas. Læg låg på, og stil det på køl.
Tilbehør:
Pynt den kolde grød med revet æble, valnødder og tørrede abrikoser, eller rør det med ind i grøden inden servering.
Opskriften er fra bogen Nordisk Middelhavskost