

Varer til 1 portion
Ingredienser til 1 portion
2 æg, kogt (kan erstattes med 100 g laks eller kyllingepålæg eller 1 æg og 50 g laks eller kylling)
2 skiver. kalkunbacon
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie
2-3 elverkiks (se opskrift side 199)
40 g emmentaler eller anden fuldfed ost, skåret i skiver eller trekanter
1 spsk. Grøn Keto pesto (se opskrift side 171)
Salt og peber
10 g babyspinat
25 g spidskål, fintsnittet lidt brøndkarse eller persille
Fremgangsmåde
Steg kalkunbacon i olie på en pande. Pil æggene og del dem. Steg kalkunbaconen på en pande, ca. 2-4 minutter på hver side. Anret elverbrødskiks, æg, emmentaler og pesto på en tallerken. Drys æggene med salt og peber. Anret grøntsagerne i en skål, og top med bacon.
Kulhydrat pr. portion: 4 g
Protein pr. portion: 35 g
Opskriften er fra bogen Grøn Keto