print Energifordeling pr portion

Grøn Keto Bowle med æg og laks

Af Hartvig & Engell 472 kcal pr portion (226g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

10 g babyspinat
30 g spidskål, fintsnittet
100 g laks, røget eller rossini, skåret i tern
10 g macadamianødder, finthakket
20 g cremet feta dressing (se opskrift side 174)
1 æg, kogt og delt i kvarter
1 håndfuld persille eller anden frisk krydderurt
1 spsk. hasselnøddeolie eller rapsolie med citron
Lidt saltflager

Fremgangsmåde

Anret bowlen med spinat, kål, æg, laks, macadamia- nødder og fetadressing. Hæld olien over grøntsagerne, og drys med salt og peber.

Kulhydrat pr. portion: 6 g

Protein pr. portion: 33 g

Opskriften er fra bogen Grøn Keto