print Energifordeling pr portion

Savoykålssalat med fetadressing

Af Majbritt L Engell, Netslank 235 kcal pr portion (490g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

400 g savoykål
100 g feta 4%
200 g fromage frais
1 tsk grovkornets sennep
Salt og peber
1/2 tsk stødt spidskommen
3-5 drb flydende sødemiddel
1 appesin (øko)
1/2 rødløg
1 gul peberfrugt

Fremgangsmåde

Snit kålen meget fint. Brug evt en foodprocessor.

Blend feta, fromage frais, sennep, salt, peber, stødt spidskommen, flydende sødemiddel og 1 spsk revet appelsin skal.

Hak appelsin, rødløg og gul peberfrugt.

Bland det hele sammen.

Tip. Top denne salar med skaldyr, fx 170 g rejer eller krebsehaler. I alt 350 kcal.

Denne opskrift er fra bogen: KVINDEKUREN