print Energifordeling pr portion

Spaghetti med oksemørbrad og broccoli

Af Majbritt L Engell, Netslank 566 kcal pr portion (449g)

Varer til 1 portion

Ingredienser til 1 portion

175 gr oksemørbrad
1/4 tsk tørret chile
1/4 tsk stødt spidskommen
1/4 spsk estragon
1/4 tsk salt
1/2 spsk flydende kærgården
30 gr rugspagetti eller fuldkornspagetti
1/4 stk broccoli
1,5 stk tomat
20 gr revet primmadonna light
10 gr pesto
Salt

Fremgangsmåde

Afpuds oksemørbraden og skær den i skiver.

Mariner skiverne i en pose med krydderier.

Steges på en pande i flydende fedtstof.

Pluk broccolien fint og hæld kogende vand og salt over.

Lad det trække 10 minutter.

Kog spaghettien i vand med salt.

Hak tomaterne.

Bland spaghetti, broccolibuketterne, skiver at svinemørbrad hakkede tomater, pesto. Drys med revet ost på toppen.

Tip: Erstat oksemørbrad med fx tykkam stegt i hvidløg og frisk chili