print Energifordeling pr personer

Spicy kyllingegryde med kokoschips

Af Majbritt L Engell, Netslank 401 kcal pr personer (431g)

Varer til 4 personer

Ingredienser til 4 personer

2 løg
2 spsk kokosolie
1 spsk karry
1 knsp tørret knust chili
1 tsk røget paprika
100 g champignon i skiver
800g hakket kyllingekød
2 squash, alle typer
1 lime, saften heraf
100 g sorte oliven, f.eks. kalamata
salt og peber

Pynt: kokosflager. pesto og frisk persille

Fremgangsmåde

Hak løg fint og kom dem i en gryde med kokosolie.

Tilsæt karry, chili, og røget paprika. Lad det svitse nogle minutter.

Tilsæt champignon i skiver og hakket kyllingekød. Rør i gryden.

Lad det simre 5-8 minutter under låg. Rør jævnligt.

Skær de to squash i tynde skiver og kom dem i gryden med limesaft og sorte oliven.

Lad retten simre under låg i 5-10 min. mere.

Smag retten til med salt og peber.

Servér retten med kokosflager, pesto og frisk persille.