print Energifordeling pr portion

Spicy suppe med hummerhaler

Af Majbritt L Engell, Netslank 351 kcal pr portion (344g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

2 spsk olivenolie
2 tsk karry
1 løg
1-2 fed hvidløg
½ tsk chili
1 dåse hakkede tomater
2 dl vand
1 hønsekøds bouillonterning
1 dåse kokos mælk
100 g ferskener fra dåse (i egen lage) + 1 dl vand fra dåsen
500 g krebsehaler eller hummerhaler
frisk dild
12 macadamianødder

Fremgangsmåde

Svits karry, finthakket løg, finthakket hvidløg og chili i olien.

Tilsæt flåede tomater, vand, bouillonterning og 1dl ferskenvand fra dåsen.

Lad suppen simre 10-15 min ved svag varme under låg.

Blend suppen med en stavblender, tilsæt kokosmælk

lad suppen koge op.

Sluk for varmen og tilsæt grovhakket fersken og krebsehaler. Portionsanret suppen, pynt med frisk dild og hakkede macadamianødder.