print Energifordeling pr person

Spinatsalat med kokosmælk

Af Ida, Netslank 122 kcal pr person (143g)

Varer til 4 person

Ingredienser til 4 person

1 pose friske spinatblade
1 løg
1 spsk rapsolie
2 fed hvidløg, pressede
1 spsk friskrevet ingefær
1 rød chili
½ tsk kanel
1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
3 drb flydende sødemiddel
saften fra en lime
1 rød peberfrugt

Fremgangsmåde

Skyl spinatbladene og arranger dem på et fad.

Hak løg groft.

Opvarm olien i en lille gryde og svits løg, hvidløg ingefær, chiili og kanel heri ganske kort.

Tilsæt kokosmælk og lad det simre under svag varme i 15 min.

Sluk for varmen og tilsæt limesaft og sødemiddel.

Hak peberfrugten groft.

Fordel kokossovsen over spinatbladene og drys med rød peberfrugt.

Tip! Rigtig god til laks.