print Energifordeling pr portion

Sprød salat med pomelo og rejer

Af Majbritt L Engell, Netslank 181 kcal pr portion (263g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

1/4 stk spidskål
1 stk gulerod
1/4 stk lime (saften)
1 dråbe flydende sødemiddel
1/2 spsk sesamolie
1/4 stk finthakket chili
1/2 fed hvidløg
4 tsk fiskesovs
1/4 stk pomelo
1/4 bundt koriander (grofthakket)
125 gr store grønlandske rejer
12,5 gr cashewnødder (ristede)

Fremgangsmåde

Halvér spidskålen, fjern stokken og kasser den.

Snit kålen i tynde strimler.

Skræl gulerødder og snit dem i tynde strimler.

Rør limesaft, flydende sød, sesamolie, finthakket chili, presset hvidløg og fiskesovs sammen.

Skræl mangoen, skær kødet fri fra stenen og skær mangokødet i skiver.

Vend spidskål, gulerod, mango og koriander i dressingen.

Anret salaten på et fad eller to tallerkener.

Drys med rejer og cashewnødder.