print Energifordeling pr portion

Stegt flæsk med persillesovs

Af Ida, Netslank 405 kcal pr portion (473g)

Varer til 4 portion

Ingredienser til 4 portion

800 gram svinebryst af stegestykket i skiver (magert flæsk)
salt og peber

Sovs
2 spsk. oliemargarine
250 ml Cremefine madlavningsfløde 7%
2 dl vand
2 tsk. maizena jævner
1 bundt persille

Tilbehør
600 gram grønne bønner, broccoli eller blomkål

Fremgangsmåde

Tryk kødet tørt med køkkenrulle og krydr det med salt og peber.

Læg kødskiverne på bage-rist og stil den i en bradepande.

Sæt bradepanden øverst i en kold ovn.

Tænd ovnen på 225 grader og steg ca. 15 minutter til skiverne er gyldne.

Vend skiverne og steg til de er gyldne og sprøde.

Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 2 minut så fedtet kan dryppe af.

Sovs

Varm flydende kærgarden op i en kasserolle.

Tilsæt fløden og vand og bring det i kog.

Jævn det med marizena.

Hak persillen og tilsæt den.

Smag til med salt og peber

Tilbehør

Kog grøntsagerne i vand med salt til de er møre.

Server evt. kartofler til resten af familien

Tip: Server kartofler til resten af familien