print Energifordeling pr portion

Tomatsuppe

Af Majbritt L Engell, Netslank 663 kcal pr portion (744g)

Varer til 2 portion

Ingredienser til 2 portion

2 fed Hvidløg, rå
1 stk Porre, rå
fedtstof til stegning
1 tsk karry
4 stk Tomat, dansk, rå
140g Tomatpure
2 spsk tamari
3 dl Vand, drikke-, vejl. værdier
1 bundt løbstikke
120g Piskefløde, Karoline

300 g magert kød
50 g ost, max 17%
2 spsk pesto

Fremgangsmåde

Snit hvidløg og porre.

Svits det i en gryde med fedtstof og karry.

Tilsæt efter nogle minutter tomater hakkede i tern og tomatpure.

Kom tamari, vand og lidt salt og peber i.

Lad suppen simre under låg 15 min.

Blend derefter suppen med en stavblender eller i en foodprofessor.

Tilsæt fløde og løvstikke og blend igen.

Tilsæt evt vand hvis suppen er for tyk.

Skær kødet i tern. Steg det evt på en pande i fedtstof.

Anret suppen i en skål, toppet med kød, ost og pesto.