Varer til 6 portion
Ingredienser til 6 portion
300 g gulerod
1 bundt bledselleri
1 spsk Nigellafrø eller sesam
3 spsk rapsolie med citron eller hasselnøddeolie eller
pistacienødde
evt. 3 drb. flydende sødemiddel
saften fra en halv citron + evt skallen revet
1 knsp kardemomme (kan undlades)
salt og peber150 g feta 16% (fx akadia)
Fremgangsmåde
Riv gulerødderne på den grove side af et rivejern.
Snit blegsellerien i meget tynde skiver.
Bland det i en skål. Rist nigella frøene på en tør pande ca 2-4 min. Ryst undervejs. Læg dem på en tallerken.
Bland olie, flydende sødemiddel, citronsaft, kardemomme og lidt salt og peber i en skål.
Vend det i råkosten. Mos fetaen ind i råkosten med hænderne. Drys med ristede nigellafrø.
Opskrift af
Seneste kommentarer